Kreativ madlavning med SCANPANs blinispande

Elsker du at være kreativ i et køkken? Så vil du helt sikkert også elske SCANPANs blinispande. Med den i hånden kan du slippe kreativiteten løs og kaste dig ud i at lave fantastiske små blinis med spændende og varierende fyld, der passer til alle dagens måltider og alle smagsløg.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge blinispanden til. Foruden de mange forskellige slags blinis, man kan lave, er blinispanden også perfekt til klatkager af risengrød,  amerikanske pandekager, små omeletter eller hvad med perfekte runde spejlæg til brunchen.

Med blinispanden fra SCANPAN kan du nemt og hurtigt lave ni blinis ad gangen, og den unikke non-stick belægning gør det nemt at rengøre panden efter brug. På den måde kan du uden besvær kreere små individuelle blinis til dine gæster eller sammen med dine børn.

Køb SCANPANs blinispande i webshoppen

 Fakta om SCANPANs blinispande:

På vores fabrik i Djursland følger vi blinispanden gennem hele processen, fra rå aluminiumsbarrer til færdig pande. På den måde kan vi sikre, at produktionen sker i tråd med vores mangeårige danske håndværkstraditioner, og at vores produkter altid er af højeste kvalitet.
 

Opskrift på blinis

Har du selv fået lyst til at kaste dig ud i at eksperimentere med forskellige blinis, så kommer her en god grundopskrift, du kan følge:

(ca. 28 stk.)

125 g boghvedemel

75 g hvedemel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

½ tsk sukker

1½ dl yoghurt, neutral

1 dl kogt vand, stuetemperatur

2 æg

10 g smør.

Vælger du en blinispande fra SCANPAN, medfølger der et inspirerende opskrifthæfte, så du hurtigt kan blive dus med dit nye yndlingskøkkenredskab. Find inspiration i hæftet med blinisopskrifter her

 

Tilmeld dig SCANPANs nyhedsbrev, og få løbende information om nye produkter, tips og relevante nyheder.