Brød med store armbevægelser
– og pekannødder

Køb SCANPANs unikke Classic bradepande i webshoppen her

Ingredienser

1⁄2 liter lunkent vand
50 g gær

1⁄2 dl peanutbutter

4 tsk salt
50 g havregryn
1⁄2 dl cacao

1⁄2 dl sød chilisovs
50 g valnøddekerner eller pekannødder
400 g hvedemel

400 g durum hvedemel

Fremgangsmåde

I en skål opløses gæren i vandet - sørg for, at gæren er rørt helt ud, og tilføj herefter de øvrige ingredienser. Det hele køres på røremaskinen på højeste tempo i ca. 10 minutter.

Dejen kommes i en smurt bradepande (39 x 27 cm/5 liter) og drysses med mel på toppen. Herefter skal den hæve et varmt sted i godt 11⁄2 time - dæk evt. skålen til med husholdningsfilm eller et fugtigt klæde under hævningen. Brødet bages dernæst ved 250°C i 20 minutter.

Brødet vendes ud af bradepanden og afkøles på rist, inden der skæres i det.

Intet køkken er komplet uden SCANPANs bradepande. Udforsk spændende retter – og oplev, hvordan bradepanden kan gøre en verden til forskel i køkkenet.

Læs mere om SCANPANs unikke bradepande

Tilmeld dig SCANPANs nyhedsbrev, og få løbende information om nye produkter, tips og relevante nyheder.

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport