Dyppebrød af bedste karat med havsalt

Tilberedes i en SCANPAN IQ gryde, 4,8 l. Kan bruges på alle varmekilder og er ovnfast til 260°C. Køb IQ gryden i webshoppen her.

Ingredienser

4 dl lunkent vand
50 g gær
½ dl øl
½ dl ymer
3 tsk havsalt
½ kg manitoba hvedemel
(kan erstattes med durummel eller TIPO 00)

Fremgangsmåde

Gæren opløses i vandet - sørg for det er rørt ud i vandet og tilføj herefter de øvrige ingredienser. Dette kører i en røremaskine i min. 15 minutter - indtil dejen slipper skålen. Dejen hæver ca. 1 time.
Sæt en 4,8 liter gryde med låg på ovnens nederste ribbe – tænd ovnen på 240°C. Når ovnen og gryden er helt varme, tages gryden ud og dejen vendes ned i gryden. Gryden sættes tilbage i ovnen med låg og skal nu bage ved 250°C i ca.15 minutter. Ovnen reduceres til 190°C og brødet bages yderligere 15 minutter med låg og 15 minutter uden låg.

Afkøles på rist inden der skæres i brødet.

SCANPAN IQ er en ny generation af gryder og pander til induktion. Udviklet til at gøre hverdagen nemmere for dig. IQ er gennemtænkt og gennemtestet ned i mindste detalje. Det er din garanti for godt køkkenudstyr.

Læs mere om SCANPANs IQ gryder

Tilmeld dig SCANPANs nyhedsbrev, og få løbende information om nye produkter, tips og relevante nyheder.

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport