Mød dit nye favorit-køkkenredskab

Deler du SCANPANs kærlighed til god mad? Så vil du helt sikkert få mange fantastiske madoplevelser ud af at stifte bekendtskab med vores unikke stege-, bage- og grill-bradepande.

Intet køkken er komplet uden den universelle SCANPAN-bradepande, designet til kenderen, der stiller høje krav til sine redskabers robusthed og anvendelsesmuligheder, og som ved, at perfekt tilberedning kræver kvalitetsudstyr. Lav mad på nye måder, udforsk spændende retter – og oplev, hvordan den intelligent udtænkte og professionelt konstruerede bradepande kan gøre en verden til forskel i køkkenet.

Et unikt produkt med et væld af anvendelsesmuligheder

Takket være dens unikke ”stegebund” kan SCANPANs bradepande placeres direkte på komfuret – inkl. på gasblus – og f.eks. bruges til at brune kød og grøntsager, inden du tilsætter vin, bouillon, krydderier mv. og sætter hele retten direkte i ovnen, hvor den kan færdigstege.

Du undgår dermed at skulle flytte råvarerne fra en stegepande og efterlade en masse god smag og aroma. Eller brug den som en stor stegepande til frikadeller, hakkebøffer eller lignende.

Bradepanden kan også bruges på grillen, evt. sammen med den tilhørende grillrist i rustfrit stål, f.eks. til at grille frisk fisk, eller hvis du vil tilberede en saftig steg i din kuglegrill. Dermed får du alle de gode smagsnuancer og fordele, som tilberedning i grill giver, kombineret med bradepandens særlige egenskaber. Bradepanden er ligeledes det perfekte redskab, hvis du foretrækker at stege juleanden i din kuglegrill.

Du kan naturligvis også bruge bradepanden som en helt almindelig bradepande; til ovnretter, kager, brød osv. – mulighederne er mange.

FAKTA om SCANPANs bradepande:

Kvalitet gennem erfaring, engagement og teknologi

SCANPAN-bradepanden er udført i en helt anden kvalitet, end hvad du er vant til, når det kommer til bradepander. Med afsæt i vores traditionsrige håndværksteknikker og mere end fem årtiers erfaring har vi håndstøbt bradepanden af 100 % rent, genanvendt aluminium på vores fabrik i Ryomgård, Djursland.

Fra de rå aluminiumsbarrer bliver lagt i smeltediglen, til de færdige bradepander forlader fabrikken, har vi totalt kontrol over alle led i produktionen – og kan dermed garantere, at bradepanden lever op til de høje standarder og kvalitetskrav, som har gjort SCANPAN til en foretrukken producent af non-stick-køkkenudstyr verden over.

Alle SCANPANs non-stick-produkter er belagt med vores unikke, patenterede og utroligt modstandsdygtige non-stick-belægning af keramisk titanium. Belægningen tåler brug af metalredskaber og sikrer nem rengøring, selv efter flere timer i ovnen eller kuglegrillen. Og så er den 100 % fri for PFOA, hvilket betyder sund og sikker madlavning for både dig og miljøet.

Se specifikationer, og køb bradepanden i webshoppen her

Prøv det fantastiske bradepandebrød!

Få opskriften her

Tilmeld dig SCANPANs nyhedsbrev, og få løbende information om nye produkter, tips og relevante nyheder.

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport