Handelsbetingelser for SCANPAN webshop 

Disse betingelser finder anvendelse for køb af varer købt på scanpan.dk

Afgivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt. Det er udelukkende et elektronisk svar fra vores system som bekræfteslse på din indtastning. Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været gengivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet at vi har modtaget din bestilling: service@scanpan.dk

Bestilling

Bestilling af varer sker via www.scanpan.dk. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via mail, der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret. Når vi afsender din vare, vil du modtage en faktura og information om, at varen er afsendt, samt et Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke på GLS hjemmeside. Er der fejl i angivet mailadresse, vil du ikke modtage ordrebekræftelse samt faktura. Sørg derfor altid for at tjekke, at mailadresse er angivet korrekt. 

´╗┐Ved endt bestilling modtager du en bestillingsoversigt pr. mail. Når ordren er pakket, og den er på vej til at blive leveret, modtager du en faktura på din bestilling.

Betaling

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, American Express og JCB. 
Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling forlader vores forsendelseslager.
Ved betaling med udenlandske kreditkort eller andre kreditkort udstedt i Danmark, må der påregnes gebyrer pålagt af PBS. 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken SCANPAN eller andre har mulighed for at læse dataene.

Priser

Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. 
Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

Leveringstid

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt indenfor 3-6 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Hvis en vare mod forventning er udsolgt, sender vi besked om hvornår varen kan forventes at blive leveret.

Forsendelse:

Gratis til pakkeshop med GLS

Ansvarsbegrænsning

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Levering og priser er kun gældende i Danmark.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole. www.scanpan.dk og ejes og drives af SCANPAN A/S