Du er her :
SCANPAN udstiller i Sydneys Operahus

SCANPAN udstiller i Sydneys Operahus

18. okt 2013

Sydneys Operahus, tegnet af den danske arkitekt Jørgen Utzon, fejrer i år sit 40-års jubilæum. I den anledning kan man i operahuset opleve udstillingen ’Danish Design at the House’, hvor 25 danske designvirksomheder og -brands udstiller deres produkter – heriblandt SCANPAN.

Australien er et af de lande, hvor dansk design og arkitektur har slået igennem i helt særlig grad; det mest kendte eksempel uden tvivl værende Jørgen Utzons operahus i Sydney, der blev indviet i 1973. I anledning af at operahuset i år således kan fejre 40-års jubilæum, er 25 danske designvirksomheder, inkl. SCANPAN, blevet indbudt til at deltage i udstillingen ’Danish Design at the House’ i operahusets foyer.

Fælles for de indbudte virksomheder, som hver fremviser ét af deres produkter, er, at de har opnået international succes, og flere af virksomhederne er allerede veletablerede på det australske marked. Udstillingen byder både på designklassikere og på moderne og nyskabende design, fra virksomheder som LEGO, Bang & Olufsen, Grundfos og Georg Jensen.

– Vi er meget stolte over at være udvalgt som en af de virksomheder, der udstiller til ’Danish Design at the House’. Det er en god lejlighed til at markere den store betydning, det australske marked har for SCANPAN, siger direktør Jesper Hougaard Brund.

SCANPANs produkter er blevet forhandlet i Australien, siden den australske distributør Sheldon and Hammond i 1990 fik øjnene op for det stærke danske design med den unikke historie. I dag estimeres det, at én ud af tre australske husstande har SCANPANs produkter i køkkenet, og SCANPAN sælger flere produkter, som er udviklet specielt til det australske marked.

– De australske forbrugere sætter pris på godt design og god kvalitet, hvilket er synonymt med Danmark og, selvfølgelig, SCANPAN, siger Sandy Angus, Managing Director hos Sheldon and Hammond.

Til ’Danish Design at the House’ udstiller SCANPAN en af de populære og elegante PRO IQ stegepander, der er kendte ikke blot for deres smukke design men også deres unikke brugsegenskaber og uovertrufne holdbarhed. Som SCANPANs øvrige køkkenredskaber er stegepanden designet og fremstillet i Ryomgård ved Aarhus. Stegepanden udstilles sammen med produkter fra HAY, Ole Lynggaard Copenhagen, Kay Bojesen og Lightyears under temaet ’Pragmatism’.

’Danish Design at the House’ kan opleves i Sydneys Operahus fra d. 25. oktober til d. 11. november 2013. Udstillingen åbnes ved en reception med deltagelse af blandt andre det danske kronprinsepar og kulturminister Marianne Jelved.

Mere information

Sydneys Operahus’ 40-års jubilæum

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport