En bæredygtig og miljøvenlig produktion

”For the love of good food”

SCANPANs kærlighed til god mad – til råvarer af udsøgt kvalitet og passioneret tilberedning, der fremhæver smag, duft og aroma – afspejler sig i måden, vi producerer vores unikke slip-let-pander og -gryder på. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og håndteringen af vores fødevarer. Dét stiller store krav til vores produktion og til kvaliteten af vores råmaterialer.

Bæredygtighed uden kompromis

Med afsæt i vores traditionsrige håndværksteknikker går vi langt for at sikre, at hvert SCANPAN-produkt lever op til vores strenge krav til ikke bare brugskvalitet og holdbarhed men også bæredygtighed.

SCANPAN anvender 100 % recirkuleret aluminium – aluminium som før har tjent som sodavands- og øldåser, cykelstel eller måske noget helt tredje. At vi anvender et genbrugsmateriale i produktionen, betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten; den recirkulerede, omsmeltede aluminium er et fuldstændig rent råmateriale af mindst lige så høj kvalitet som ny aluminium, med samme enestående varmeledende egenskaber. Forskellen er blot, at miljøbelastningen – i form af energiforbrug og affaldsproduktion – reduceres kraftigt ved brug af det genudnyttede metal.

Kombineret med SCANPAN-produkternes lange levetid bidrager brugen af genbrugsaluminium til at mindske vores samlede CO2-belastning og til at sikre, at vi får mest muligt ud af de tilgængelige ressourcer.

Kontrol over produktionen – for din og miljøets sundhed

Ved at producere alle non-stick-produkter på vores fabrik i Ryomgård, Djursland har vi fuldstændig kontrol over alle led i værdikæden. Fra de rå aluminiumsbarrer bliver lagt i smeltediglen, til de færdige og kvalitetstestede køkkenredskaber forlader vores fabrik, på vej ud til forhandlere og forbrugere i hele verden. Samtidig anvender vi vores egen miljørigtige non-stick-belægning, som kombineret med vores patenterede titanium-teknologi giver en overflade helt fri for miljø- og sundhedsskadelige kemikalier.

Vi ved derfor med sikkerhed, at de materialer og metoder, der anvendes i fremstillingen af hvert SCANPAN non-stick-produkter, lever op til vores strenge kvalitets- og miljøkrav. Det gør vores produkter til det rette valg for alle, der deler vores kærlighed til god mad.