Produceret i Danmark

SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick-produkter og har gennem mere end fem årtier produceret dansk køkkenudstyr af højeste kvalitet og holdbarhed.

Kernen af kernen

Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber vi funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – fra den daglige husholdning til det professionelle køkken. Vores brand er i konstant udvikling, og vi kan med stolthed sige, at vi altid går forrest, når det gælder innovation og teknologi. Siden opstarten i 1956 har vores håndstøbte aluminiumsprodukter med patenteret keramisk titaniumbelægning udgjort kernen i vores forretning. Og i dag støber vi stadig alle non-stick-aluminiumsprodukter på vores egen fabrik i Ryomgård på Djursland.

Miljørigtigt køkkenudstyr

Hos SCANPAN ønsker vi at gøre en forskel, såvel i køkkenet som for miljøet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og håndteringen af vores fødevarer. Det betyder, at alle vores støbte aluminiumsprodukter produceres af miljøvenligt, recirkuleret aluminium på vores fabrik, hvor vi har fuldstændig kontrol over alle led i produktionen.

Det flydende aluminium hældes ved håndkraft i en støbeform og trykformes herefter med 250 tons. I de følgende processer forankres 30.000 grader varmt titanium i den komprimerede aluminium, hvorefter non-stick-belægningen påføres og hærdes. Den unikke støbeteknik sikrer maksimal holdbarhed og en perfekt varmefordeling på hele stegefladen. Kvaliteten kontrolleres ned til mindste detalje gennem hele produktionsprocessen.

Som en del af vores løbende produkt- og teknologiudvikling har vi udviklet en belægning, der er 100 % fri for PFOA. I sammensætning med vores patenterede titanium-teknologi udgør belægningen en af markedets mest holdbare non-stick-belægninger.

Bredt sortiment i højeste kvalitet

SCANPAN leverer kompromisløst køkkengrej til det moderne køkken. Ud over de populære non-stick-produkter omfatter SCANPANs sortiment også raffinerede designserier og professionelle serier i stål og kobber, specialprodukter til den daglige madlavning samt farverige køkkenknive og tilbehør. For at sikre et højt kvalitetsniveau, brugervenlighed og æstetik idé- og produktudvikler vi løbende med vores samarbejdspartnere og professionelle kokke.

Virksomheden

SCANPAN A/S eksporterer worldwide.  Eksportdelen vokser konstant og udgør i dag størstedelen af vores samlede omsætning. Virksomheden er 100 % danskejet med hovedsæde og egen fabrik i Ryomgård på Djursland, nær Aarhus. Derudover har SCANPAN A/S kontor i Finland samt datterselskaber i Norge, Singapore, Kina og USA.

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport