Vedligehold af non-stick produkter

Plej dine SCANPAN non-stick produkter – og giv dem et langt liv. 

Her er samlet en række gode råd til, hvordan du bedst muligt plejer dine non-stick produkter fra SCANPAN og giver dem et langt liv:

Før brug

  • Produktet vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

 

 

I brug

  • Opvarm altid den tørre pande ved svag varme til stegetemperatur. Kontroller ved at stænke lidt vand på panden – når vandperlerne "danser" rundt er panden klar til brug. Stegning – med eller uden fedtstof – kan nu påbegyndes.
  • Ved for hurtig opvarmning forringes slipeffekten hurtigt og maden vil sætte sig fast.
  • Overophedning dækkes ikke af garantien.

 

Efter brug

  • Produktet afvaskes i varmt vand tilsat opvaskemiddel. 
  • Hvis noget er brændt fast ved overophedning eller forkulning af fedtstof, kan dette fjernes ved at fylde ¾ del af produktet med vand, bringe vandet i kog ved middelvarme, tilsætte opvaskemiddel, lade det småkoge i 15 minutter, og derefter rengøre produktet på normal vis. Dette kan gentages hvis nødvendigt.
     

Generelt

  • Produkter med non-stick belægning er ikke egnede til opbevaring af mad – f.eks. i køleskab. Syreholdige madvarer kan beskadige belægningen.
  • Ved brug kan en vis slitage blive synlig på belægningen. Dette er normalt og påvirker ikke stegeevnen.
  • Garantien dækker ikke pletter, falmen eller ridser indvendig eller udvendig grundet forkert brug af f.eks. genstande eller brug af elektrisk udstyr.
  • Tåler maskinopvask, men dette anbefales ikke.
  • Tåler ovnvarme helt op til 260° grader.

Tilmeld dig SCANPANs nyhedsbrev, og få løbende information om nye produkter, tips og relevante nyheder.

Køb dansk!

Vi støber dit SCANPAN-produkt her i Danmark. 

Læs mere

Miljørigtigt køkkenudstyr

SCANPAN var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet.

Læs om vores produktion

Kundeservice

87 74 14 00

Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 9:00-15:30

Kontakt SCANPAN

kontrolrapport