Her ser du et lille udsnit af vores kæmpe sortiment af pander. Kan du ikke finde præcis den pande, du søger, så klik på de enkelte kategorier nedenfor, og se det fulde sortiment af SCANPAN pander.
Stegepander | Grillpander | Sauterpander | Bradepander | Wok
Hos SCANPAN er vi eksperter i pander – og uanset hvilken type pande du søger, har vi et produkt af høj kvalitet, der gør madlavningen til en leg. Vores sortiment omfatter almindelige stegepander, bradepander, store stegepander og grillpander samt mere specielle pander som wok og chefpande.
Alle pander fra SCANPAN er ovnfaste, og vi har et stort udvalgt af pander til induktion.
Det er svært at forestille sig et køkken uden mindst én stegepande. De fleste har brug for både store og små pander afhængigt af opgaven og antal personer, der kokkereres til. Alle pander fra SCANPAN kan bruges i ovnen – bag f.eks. et møllehjul i din stegepande, næste gang du skal holde fødselsdag.
Tag familien med på en gastronomisk rejse til Thailand, og nyd den klassiske sammensætning af stærkt og sødt – chili, hvidløg og kokosmælk – med en wokpande af høj kvalitet fra SCANPAN. Den store bonus ved wokmad er, at det både er nemt, hurtigt og sundt, hvilket ikke kunne passe bedre ind i en travl hverdag.
Den danske sommer indbyder ikke altid til grill på terrassen. Og hvem siger, at grill kun hører sommeren til? Med en grillpande kan du grille kød og grøntsager i regn og slud. Forkæl dine gæster med tournedos med flotte, sprøde grillstriber serveret med en bagt kartoffel med hvidløgssmør og grønne bønner – velbekomme.
Vidste du, at SCANPAN køkkenudstyr er produceret i Danmark? Fabrikken ligger i Ryomgård på Djursland. Vi er meget stolte over vores håndværk, og at netop vores produkter er med til at bevise ude i verden, at 'Made in Denmark' er lig med høj kvalitet.
En bradepande fra Classic-serien kan meget mere, end du måske tror. Du kan selvfølgelig bruge den til lasagne og kage – og takket være bundens særlige konstruktion kan bradepanden også bruges på komfuret, f.eks. til scrambled eggs til brunchen. Brug den også til retter, hvor tilberedningen begynder på komfuret og slutter i ovnen – så sparer du tilmed på opvasken!
En sauterpande er det optimale køkkenredskab, når du skal sautere stykker af f.eks. kød, fisk, fjerkræ eller grøntsager. Men en sauterpande er også velegnet til retter, der skal simre under låg, ligesom en risotto er nem at vende i en sauterpande pga. de høje sider.
Specialopgaver udføres bare nemmest med specialværktøj! Lav og servér din paella i en paellapande, og lav hurtigt en stak mad- eller dessertpandekager med en rigtig pandekagepande. Uanset hvilken pande du skal bruge, har SCANPAN løsningen. Vores pander fremstilles udelukkende af kvalitetsmaterialer og med afsæt i stolte håndværkstraditioner.
Chili, hvidløg, ingefær, kokosmælk, soyasauce er blandt grundingredienserne i wokmad. Tilsæt grøntsager i stave og strimler af kylling samt nudler, så er den hjemme.
Se vores wokke her– blot du anvender og vedligeholder dem rigtigt
Pander fra SCANPAN er fremstillet af materialer af høj kvalitet og med metoder, der sikrer unikke brugsegenskaber og lang holdbarhed. Kort sagt: Du vil elske at bruge din SCANPAN pande dag efter dag, i årevis. Hos SCANPAN finder du alt i pander, fra den helt klassiske stegepande til specialpander som f.eks. chefpander, grillpander, crepepander og bradepander til komfur, grill og ovn – samt naturligvis vores unikke non-stick pander.
SCANPAN pander er fremstillet af forarbejdede råmaterialer som rustfrit stål, 100 % recirkuleret aluminium eller – hvis du vælger den unikke Maitre D'-serie – kobber. Vi stræber altid efter at minimere vores produktions miljøbelastning, og ved at bruge genanvendt aluminium begrænser vi ikke blot energiforbruget men også produktionen af affald. SCANPANs pander holder desuden exceptionelt godt på varmen, så du kan tilberede mad ved lavere temperaturer. Det bruger mindre energi og gør det lettere at opnå et godt resultat uden risiko for, at maden brænder på.
Miljøvenligt køkkenudstyr – læs mere her
De valgte materialer giver vores pander enestående kvaliteter i form af en jævn og hurtig varmefordeling uden hot spots. Og kombineret med vores produktionsteknikker sikrer materialerne, at SCANPANs gryder og pander holder deres form – og bunden forbliver plan – selv ved brug på gasblus og i ovn og grill op til 260 °C. Det åbner op for et væld af muligheder, som du ikke får med køkkenudstyr fra andre producenter.
Vælger du en pande fra en af vores serier af non-stick køkkenudstyr, får du en unik, patenteret belægning, 100 % fri for PFOA, med et underlag af ekstremt robust titanium. Belægningen giver en overflade med helt særlige egenskaber – modstandsdygtig, nem at rengøre og meget hårdfør. Derfor kan du stege fedtfrit og sundt, uden at maden brænder på, bruge metalredskaber og tilmed klare opvasken på ingen tid.
Find din non-stick-pande – klik her
Vores pander er særdeles robuste og kan holde til rigtig meget. Du kan selv være med til at give din SCANPAN pande et langt og godt liv ved at behandle den ordentligt.
En non-stick pande – f.eks. fra vores Classic-serie – bør altid opvarmes langsomt, så den ikke overopheder. Ved gentagne overophedninger kan non-stick effekten nemlig forringes, og maden vil begynde at sætte sig fast, når du steger og svitser. Vi anbefaler stegning på cirka 2/3 varme. En højere varme er faktisk unødvendig, fordi SCANPANs produkter holder så godt på varmen og har en uovertruffen varmefordelingsevne.
Non-stick pander fra SCANPAN tåler maskinopvask, men vi anbefaler, at du vasker dem af i hånden i varmt vand tilsat opvaskemiddel. På den måde forlænger du dine panders levetid, og non-stick effekten varer ved.
Klik her, og få flere gode råd til, hvordan du anvender, rengør og vedligeholder dit køkkenudstyr